Addisco Onderwijs - Griekse en Latijnse Taal en Cultuur SitemapForum Klassieke TalenOver Addisco OnderwijsInloggenInschrijven  
   
   
   

U bent hier: Home » Links » Addisco Sites

   
   

Addisco Sites
Educatieve Websites van Addisco Onderwijs

Addisco Onderwijs is vanaf 2006 bezig om educatieve sites te maken over onderwerpen die met de Griekse & Latijnse taal en cultuur verband houden. De websites zijn bedoeld voor een zeer breed publiek: kinderen, volwassenen, leken en kenners.

   
         
   
Latijnse Grammatica

 

Latijnse Grammatica (beta-versie)
Een interactieve samenvatting van de Latijnse grammatica (morfologie en syntaxis). Per woordsoort uitleg over wat het is, hoe het eruit ziet en hoe je het gebruikt (en vertaalt).
Dit project verschijnt binnenkort »

     
Classiculus

 

Classiculus - Grieks en Latijn leren? Zo kan het ook!
Dit weblog over de Klassieke Talen en de Oudheid gaat met name over vernieuwend onderwijs in Grieks en Latijn. Vind hier oude en nieuwe lesideeën voor Grieks en Latijn.
Naar de site »

     
Klassieke Talen Forum

 

Klassieke Talen Forum
Dé community in wording voor alle liefhebbers, scholieren, studenten en docenten van Klassiek Grieks en Latijn. Het docentengedeelte is alleen toegankelijk voor docenten.
Naar de site »

     
Het Martialis Project

 

Het Martialis Project »
Een groeiend aantal geselecteerde gedichten van Martialis. Een educatieve website met vertalingen. Dit project staat helaas voor onbepaalde tijd stil.
Naar de site »

     
Oudheid.nu

 

Oudheid.nu
De meest recente informatie en onderzoeksinzichten m.b.t. de oude geschiedenis en archeologie met parallellen tussen de Klassieke Oudheid en het nu.
Project staat momenteel op stil...

     
Mythologie

 

Griekse & Romeinse Mythologie
Een educatieve website over het Griekse en Romeinse verhalengoed met vele afbeeldingen van kunstwerken die de mythen en sagen illustreren.
Project staat momenteel op stil...

 

   
   
   
   

Zie ook

Partners »
Over Addisco Onderwijs »

 

 

Links »
Contact »

   
  Omhoog