Addisco Onderwijs - Griekse en Latijnse Taal en Cultuur SitemapForum Klassieke TalenOver Addisco OnderwijsInloggenInschrijven  
   
   
   

U bent hier: Home » Lesaanbod » Training 'leren leren' & geheugentechniek

   
   

Training 'leren leren'
en geheugentechniek in Hilversum

Inschrijven
   
   

Vind je het niet gek? Het grootste deel van ons leven zijn we aan het leren, maar vrijwel niemand vertelt ons hoe we dat moeten doen. Ja, mobiel uit en boven je boek gaan hangen, dat weten we allemaal. Maar hoe kunnen we nu makkelijker, sneller en leuker leren? Dat leer je bij deze training 'leren leren'!

Tijdens drie tot vijf bijeenkomsten van een uur leer je de basis van wat je nodig hebt om op een betere en effectievere manier te leren. Daar heb je je leven lang plezier van!
De trainingen 'leren leren', mindmappen en geheugentechniek worden in Hilversum gegeven en zijn bedoeld voor scholieren en studenten en zijn nuttig voor alle vakken (dus niet alleen voor Grieks en Latijn).

   
   
   
   

Hersenonderzoek

De afgelopen 25 jaar zijn we meer te weten gekomen over de werking van de hersenen, dan in de afgelopen 2500 jaar bij elkaar.

Misschien wel gaaf om te weten dat sommige van de geheugentechnieken meer dan 2000 jaar geleden al door de Grieken en Romeinen gebruikt werden!
Toen wisten ze alleen dat het werkte, niet waarom. Nu weten we door verschillende scans en andere onderzoeken beter dan ooit hoe de hersenen werken en hoe we met die kennis makkelijker, efficiënter en leuker kunnen leren.

 

Wat ga je leren?

In het kort: je leert makkelijker, sneller, effectiever en leuker leren door verschillende geheugen- en leertechnieken. De volgende onderwerpen zullen in elk geval tijdens de workshops 'leren leren' aan bod komen:

  • Hoe leer je?
  • Mindsets
  • Mindmappen
  • Verschillende geheugentechnieken
  • Slim herhalen
  • Beter plannen & organiseren
   
   
   
   

Informatie workshop 'leren leren'

Door wie?
Door Casper Porton, oprichter van Addisco Onderwijs. Hij heeft een enorme interesse voor leren en onderwijs en kan je dus alles vertellen over leren leren en geheugentechniek.

Wanneer?
In onderling overleg bepalen we samen op welke dag en tijd je de workshops kunt komen volgen. Voorkeuren omtrent een (vaste) dag en tijd kun je alvast aangeven op het inschrijfformulier.

 

 

Waar?
De Diependaalselaan 124 in Hilversum (zie verder contact en de routebeschrijving).

Tarieven?
€ 50,- per uur voor privéles. Kom je met een groepje (bijvoorbeeld met je ouders, vrienden, klas- of studiegenoten) dan gelden er uiteraard andere tarieven met korting.

   
   
   
   
"Bij de geheugentrainingen gebruikt Casper nog de trucjes van de oude Grieken en Romeinen. Dit is erg leuk en werkt nog beter dan de moderne manier van dingen onthouden. Het was een heel erg leerzame tijd. Bedankt!"

"De geheugentraining is een hele nuttige ervaring die je zeker een keer moet proberen."

"Casper laat je een (deels) onbekende wereld onder je hersenpan ontdekken. Die rondleiding levert verrassende inzichten en ‘food for thought’. Daar doe je in het dagelijks leven je voordeel mee."

Meer referenties & aanbevelingen »
   
   
   
   

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden?
Meld je dan nu aan (alleen of met een groep)!
Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging met verdere informatie.

 

Contact

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Casper.
Vragen, opmerkingen en suggesties zijn ook altijd welkom. Contactformulier »

   
   
   
   

Zie ook

Referenties & aanbevelingen »
Vaak Gestelde Vragen »
Over Addisco Onderwijs »

 

 

Routebeschrijving »
Algemene Voorwaarden »
Privacy Verklaring »

   
  Omhoog