Addisco Onderwijs - Griekse en Latijnse Taal en Cultuur SitemapForum Klassieke TalenOver Addisco OnderwijsInloggenInschrijven  
   
   
   

U bent hier: Home » Disclaimer

   
   

Disclaimer & Copyright
Addisco Onderwijs Website

De site van Addisco Onderwijs (hierna aangeduid als "Addisco") is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan Addisco niet garanderen dat alle geboden informatie volledig, correct, en te allen tijde up-to-date is en dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

   
   
   
   

Aansprakelijkheid

Addisco sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook,

 

 

die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website.

   
   
   
   

Wijzigingen

De informatie op deze site wordt geregeld aangevuld en aangepast. Addisco behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang

 

 

en zonder enige kennisgeving door te voeren. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de geboden informatie.

   
   
   
   

Externe Hyperlinks

Bepaalde (hyper)links op deze site leiden naar websites buiten het domein van Addisco en zijn dus geen eigendom van Addisco. Wanneer deze links geactiveerd worden, wordt de desbetreffende

 

 

website in een nieuw venster geopend.
Addisco heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze sites en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de inhoud ervan.

   
   
   
   

Webshop

Alle via Addisco bestelde producten bij bol.com vallen onder de verantwoordelijkheid van bol.com. Addisco is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel niet geleverde of beschadigde producten van bol.com.

De vermelde productgegevens zijn gebaseerd op die van bol.com en daarom onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

 

 

Als er sprake is van verschillende productbeschrijvingen en/of prijzen tussen de Addisco Site en de site van bol.com, dan moet u uitgaan van de beschrijvingen van bol.com.

Alle producten en uitgaven van Addisco (T-shirts, lesmateriaal, etc.) vallen wel onder de aansprakelijkheid van Addisco.

   
   
   
   

Copyright

De Addisco Onderwijs website en alle onderdelen daarvan (afbeeldingen, iconen etc.), met uitzondering van bepaalde externe links, zijn eigendom van Addisco.

Deze site dient uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

 

Linken naar Addisco Onderwijs en is uiteraard wel toegestaan en wordt zeer op prijs gesteld.

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Uw berichten en feedback worden zeer op prijs gesteld en u krijgt altijd zo snel mogelijk een reactie terug.

   
   
   
   

Zie ook

Contactgegevens »
Over Addisco Onderwijs »
Referenties & aanbevelingen »

 

 

Vaak Gestelde Vragen (FAQ) »
Privacy Verklaring »
Algemene Voowaarden »

   
  Omhoog