Locatie

Na ruim vier jaar verbouwen is ons nieuwe onderwijscentrum eindelijk klaar. We zijn bijzonder trots op onze nieuwe leer- en werkplek, waar het zeer fijn verblijven is. We hebben zo’n 400 m2 aan lesruimtes van verschillende formaten die stuk voor stuk smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van moderne leermiddelen. Een modern verwarmings- en ventilatiesysteem van zorgt voor een optimaal en gezond binnenklimaat. 

Grieks & Latijn leren? Zo kan het ook!

Onderwijscentrum Addisco

Deze pagina is nog niet af…

Atrium / Ontvangstruimte

Het Atrium is de centrale ruimte waar je binnenkomt. Hiervandaan kun je de verschillende lesruimtes bereiken en de toiletten. 

Dit is de plek waar je kunt wachten totdat de les begint en alvast wat kunt drinken en waar we tijdens langer durende activiteiten, zoals onze zomerscholen, ook kunnen lunchen. We zetten dan extra tafels en stoelen neer.

Bacchuszaal / Auditorium

De Bacchuszaal is onze grootste lesruimte waar we verschillende activiteiten organiseren. 

De zaal is geschikt voor het geven van lezingen, het vertonen van films en voor activiteiten als yoga en dans.

Nikèzaal

De Nikèzaal is onze primaire lesruimte waar via de verschillende ramen veel daglicht binnen kan komen. We hebben in deze ruimte twee grote digiborden: de ene gebruiken we voor de les en op het andere bord kunnen de deelnemers op locatie de medecursisten zien die vanuit huis de les volgen.

Minervazaal

De Minervazaal is onze bibliotheek die ook ingericht is met een digibord voor het geven van lessen. Rondom staan er 24 boekenkasten die tot de nok gevuld zijn met oude en nieuwe boeken over uiteenlopende onderwerpen binnen de Griekse en Latijnse taal en cultuur: tekstedities, grammatica’s, lesmethodes, boeken over filosofie, geschiedenis, literatuurgeschiedenis, kunstgeschiedenis, bijbelgeschiedenis, pedagogiek en didactiek, leren leren, taalverwerving en psychologie. 

Grieks & Latijn leren? Zo kan het ook!

Onderwijscentrum Addisco

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
Bel tijdens kantooruren 035 – 631 59 28 of stuur ons een mail of bericht.

Blijf op de hoogte
en mis niets!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!