Locatie

Na ruim vier jaar verbouwen is ons nieuwe onderwijscentrum eindelijk klaar. We zijn bijzonder trots op onze nieuwe leer- en werkplek, waar het zeer fijn verblijven is. We hebben zo’n 400 m2 aan lesruimtes van verschillende formaten die stuk voor stuk smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van moderne leermiddelen. Een modern verwarmings- en ventilatiesysteem van ClimaLevel zorgt voor een optimaal en gezond binnenklimaat. 

Grieks & Latijn leren? Zo kan het ook!

Onderwijscentrum Addisco

Toplocatie

Ons compleet nieuwe onderwijscentrum

 

Na ruim vier jaar verbouwen is ons nieuwe onderwijscentrum voor de zomer gereed. We zijn bijzonder trots op onze nieuwe leer- en werkplek, waar het zeer fijn verblijven is. We hebben meerdere lesruimtes van verschillende formaten die stuk voor stuk smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van moderne leermiddelen. In de zomer zorgt ons moderne klimaatbeheersingssysteem voor een prettige temperatuur (zonder droge airconditioningslucht). Ook bij hogere buitentemperaturen is het binnen aangenaam koel en wordt de lucht continu ververst en gefilterd.

De ligging van ons onderwijscentrum is ook zeer gunstig: vlakbij de A27 en A1 en bij een treinstation. Naast een goede bereikbaarheid zitten we op nog geen 10 minuten lopen in de bossen en op de Hilversumse heide. Als je de andere kant op loopt kom je bij de leukste winkelstraat van Hilversum uit: De Gijsbrecht van Amstelstraat.

Kom jij ons team versterken?

De beste manier om
Latijn & Grieks
bij te leren

Bij Addisco Onderwijs leer je Latijn en Grieks niet volgens de grammatica-vertaal methode ontcijferen en decoderen. Je leert deze talen op een actieve en natuurlijke manier aan, zodat je vanaf het begin de teksten zonder problemen in het Latijn en Klassiek Grieks direct kunt begrijpen en lezen.

Alle door Addisco Onderwijs gegeven cursussen worden op zo’n manier gegeven dat in principe iedereen – ongeacht leeftijd en opleidingsniveau – de cursussen over de Griekse en Latijnse taal en cultuur gemakkelijk kan volgen. Onze cursussen zijn kleinschalig, interactief en persoonlijk.

“Ik geloof niet dat Latijn te ontoegankelijk en te moeilijk is en alleen weggelegd is voor gymnasiasten. Met de juiste lesmethode en didactiek kan iedereen Latijn leren.”

Casper Porton

Addisco Onderwijs

Toegankelijk

Zonder in te boeten aan kwaliteit of niveau, zijn onze lessen door iedereen te volgen - ongeacht leeftijd of opleidingsniveau.

Interactief​

Onze lessen zijn helder, inspirerend en vooral zeer interactief. Er is veel ruimte voor vragen. Van onze lessen krijg je energie!

Kleinschalig

Door onze kleine groepen heerst er een zeer open en informele sfeer. Er is veel persoonlijke aandacht en er ontstaan hechte groepen.

Bevlogen

Onze docenten behoren tot de absolute top en doceren in binnen- en buitenland. Ze zijn ervaren, bekwaam, bevlogen, creatief en innovatief.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
Bel tijdens kantooruren 035 – 631 59 28 of stuur ons een mail of bericht.

Blijf op de hoogte
en mis niets!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!