Examentrainingen
Grieks & Latijn

bij Addisco Onderwijs Hilversum

Heb jij hulp nodig bij het voorbereiden op het eindexamen Grieks en/of Latijn? Dit zijn per slot van rekening vakken die als zeer moeilijk te boek staan. Wij geloven echter dat iedereen voor deze vakken kan slagen. De examentrainingen van Addisco zorgen ervoor dat je alle handvatten hebt om een voldoende te halen voor het examen. We oefenen op de verschillende onderdelen en je krijgt persoonlijke feedback op gemaakte opgaven. We hebben verschillende trainingen (voor de lange en korte termijn) dus er is altijd een examentraining Latijn en Grieks die het beste op jouw wensen aansluit. Hulp nodig bij kiezen? We helpen je graag!

Examentrainingen

Examentrainingen Grieks & Latijn

Agenda 2023-2024

De beste en meest volledige voorbereiding op het examen Latijn: we behandelen alle stof in 22 lessen (september 2023- april 2024). Lessen met een * zijn een uur langer dan normaal.

Inhoudelijk volledig gelijk aan groep A, maar deze lessen zijn op zaterdagen. We behandelen in 24 lesuren, verdeeld over 20 lessen alle stof. Lesdata met een * zijn een uur langer dan normaal.

De beste en meest volledige voorbereiding op het examen Grieks: we behandelen alle stof in 12 lessen van 120 min. op vrijdagmiddagen.

Intensieve training Latijn van twee dagen voor gedegen oefening met vertalen en inhoudelijke vragen.

Intensieve training Grieks van twee dagen voor gedegen oefening met vertalen en inhoudelijke vragen.

Waarom bij Addisco?

De beste manier om
Latijn & Grieks te leren

Plezier & succes

Door onze lessen krijg je een boost in je zelfvertrouwen, waardoor je met meer plezier Grieks & Latijn leert en weer hogere cijfers haalt.

Begrip

We kunnen ons goed in jouw moeilijkheden verplaatsen: wij vonden het ooit ook lastige vakken. Het begrip komt!

Interactief

Onze lessen zijn helder, inspirerend en vooral zeer interactief. Van onze lessen krijg je energie! Bij ons durft iedereen vragen te stellen.

Bevlogen

Onze docenten behoren tot de absolute top. Ze zijn ervaren, bekwaam, bevlogen, creatief en innovatief.

Bij Addisco Onderwijscentrum leer je Latijn en Grieks niet volgens de grammatica-vertaal methode ontcijferen en decoderen. Je leert deze talen op een actieve en natuurlijke manier aan, zodat je vanaf het begin de teksten zonder problemen in het Latijn en Klassiek Grieks direct kunt begrijpen en lezen.

Ook bij de examentrainingen gebruiken we deze succesvolle didactieken (bevestigd door taalonderzoek) waar mogelijk. Onze lessen zijn kleinschalig, interactief en persoonlijk.

“Heel erg bedankt voor de goede lessen, ze hebben goed geholpen bij mijn SE’s/CE. Ik eindig nu met een 8 op mijn eindlijst!” 

Marleen – moeder van Indi: “Ik wil jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor alle bijlessen en het behoud van plezier in de klassieke talen. Dat doen jullie echt heel goed en ik zal jullie aan iedereen aanbevelen: beter en leuker kun je het niet krijgen!

Indi

BUSSUM

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
Bel of app tijdens kantooruren 06 – 381 22 149 of stuur ons een mail.

Blijf op de hoogte
en mis niets!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!