Addisco Community

Dé community voor liefhebbers van Klassiek Grieks & Latijn

De Addisco Community bestaat uit een forum en een aantal discussie- en uitwisselingsgroepen om elkaars vragen te beantwoorden, nieuwe vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en materiaal met elkaar te delen.

Forum

Beantwoord elkaars vragen, stel nieuwe vragen, wissel ideeën uit en deel materiaal met elkaar.

Forum

Groepen

Besloten groepen waarbinnen je vragen kunt stellen en ideeën en materiaal kunt uitwisselen.

Groepen

Documenten

Een overzicht van al het materiaal dat met jou is gedeeld met handige zoekfunctie.

Documenten

Registreren

Om deel te kunnen nemen aan de discussies, moet je eerst een account aanmaken.

Registreren

Addisco-Account aanmaken

Om deel te kunnen nemen aan de Addisco Community heb je een account op onze site nodig. Met dat account kun je tevens reageren op blogartikelen, boeken en ander lesmateriaal aanschaffen (zonder telkens al je gegevens te hoeven intypen) en gebruikmaken van onze e-Learning. Registreren is heel eenvoudig:

Stap 1

Registreren

Vul de gegevens in als naam, mailadres en wachtwoord. Voor het systeem is ook een gebruikersnaam vereist: het makkelijkst is om hier je voornaam en achternaam met elkaar te verbinden door een streepje -.

Stap 2

Account activeren

Nadat je je gegevens hebt gecontroleerd en op registreren hebt geklikt, krijg je een melding dat er een (automatische) mail is verstuurd. In die mail zit een activatielink. Klik erop en je account is aangemaakt.

Stap 3

Zoek een groep

In onze community zijn er vele verschillende groepen: cursisten, docenten, scholieren, belangstellenden, etc. Sommige groepen zijn privé, andere besloten en weer anderen openbaar. Sluit je aan!

Klaar!

Klaar

Hartelijk welkom bij Addisco! Vul je account verder aan door iets over jezelf te vertellen, een profielfoto te uploaden en stel jezelf voor op het forum of binnen een groep. Als er vragen of opmerkingen zijn, horen we die graag.

Op deze pagina hebben we een drietal handige uitlegfilmpjes gezet, zodat je stap voor stap kunt zien hoe het werkt met registratie, inloggen en groepen en het maken van je profiel.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
Bel tijdens kantooruren 035 – 631 59 28 of stuur ons een mail of bericht.

Blijf op de hoogte
en mis niets!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!