Nieuwe website 8.0

Dit jaar bestaat Addisco 15 jaar en dat vieren we o.a. met een nieuwe website. Wat er allemaal veranderd is, bespreken we in onderstaand artikel.

Addisco bestaat dit jaar 15 jaar en in de loop der jaren hebben we verschillende websites gehad, stuk voor stuk ontworpen door oprichter Casper Porton zelf. Versie 6 dateerde uit 2014 en was nodig toe aan vervanging. Versie 7 heeft nooit het levenslicht gezien en nu zijn we alweer bij versie 8 aanbeland.

Waarom een nieuwe website?

Veel van onze cursisten vonden de vorige website nog prima werken en dat was ook zo, maar er is sinds 2014 een boel veranderd: steeds meer bezoekers bekijken de website op mobiel of tablet en dat zorgde soms voor problemen. En ook qua functionaliteit liet de oude site te wensen over. Zo moest je ons voorheen een mailtje sturen om boeken te kunnen bestellen. Nu kan dat veel eenvoudiger via onze webshop.

De komende weken zijn we nog bezig om alles verder te finetunen, want de site is natuurlijk nooit helemaal af. Hier en daar zullen er misschien nog dingen haperen of werkt een link nog niet helemaal. Mocht je iets vinden, laat het ons weten.

Under construction

Sommige onderdelen worden later nog aangevuld:

  • een forum waarop docenten en andere belangstellenden vragen aan elkaar kunnen stellen en lesmateriaal en les-ideeën kunnen uitwisselen;
  • een bijlesplanner, waarop ouders en leerlingen direct een overzicht hebben van welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn voor bijles;
  • verbeterde inschrijfformulieren;
  • nieuw digitaal materiaal dat aan de nieuwe eisen van deze tijd voldoet.

We hebben nu ook een nieuw systeem voor onze nieuwsbrieven. Door omstandigheden is het de laatste tijd veel te stil geweest. Hopelijk kunnen we daar vanaf nu verandering in brengen.

Wat vind je ervan?

We horen graag per mail of hieronder bij de reacties wat je van de nieuwe website vindt.

Reacties

Casper Porton

Blijf op de hoogte
en mis niets!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en onze activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!